APA ITU PROGRAM MISI KURUS ONLINE?

Program Misi Kurus Online (selama 21 Hari) adalah progam Turun Berat Badan yang direka bersama kumpulan coach yang terlatih. 

Kenapa 21 hari? Sebab 21 hari adalah tempoh masa ideal yang diperlukan untuk seseorang membina sesuatu habit yang baru.

 • Setiap peserta akan dipantau setiap hari terutama tentang pemakanan melalui group whatsapp untuk memudahkan turun berat badan sepanjang program berjalan.Peserta akan diminta menghantar gambar makanan dan akan dinilai oleh coach.
 • Dengan mendaftar menjadi peserta program saya, anda akan dibekalkan dengan Set Nutrisi Lengkap yang akan anda ambil sebagai makanan pengganti sarapan pagi dan makan malam untuk membantu anda turun berat badan dengan sihat!
 • Saya percaya keyakinan seseorang terbina apabila kita mempunyai badan yang sihat dan mempunyai bentuk badan yang ideal serta kulit yang sihat dan segar. Percayalah, 80% faktor utama untuk kita kelihatan ramping, sihat bertenaga, dan cantik berseri adalah daripada pemakanan yang kita amalkan setiap hari.
 • Saya bersama dengan team coach akan melatih setiap peserta dan berkongsi dengan setiap peserta berdaftar semua ilmu kesihatan dan kebugaran yang saya pelajari daripada barisan pakar nutrisi dan kesihatan serta barisan doktor yang bertauliah. Saya akan memastikan setiap peserta saya mendapat guide & coaching yang betul.

 

13 Servis Yang Anda Akan Dapat

 1. Coaching Harian
 2. Guide cara makan dan Penyediaan
 3. Mealplan Turun Berat badan
 4. Makan 5 kali sehari
 5. Sharing TIPS TURUN BERAT yang sahih
 6. KNM (Kelab Nutrisi Maya) setiap jam 8 pagi
 7. Topik Nutrisi dan Pemakanan sihat untuk TAMBAHAN ILMU
 8. Shopping list sihat untuk mudah turun berat badan
 9. Personal Coaching untuk soal jawab harian
 10. Wajib makan nasi/karbohidrat
 11. Video/Guidance Home Base Workout
 12. Resepi sihat untuk keluarga
 13. Bagaimana membimbing rakan dan keluarga menjadi lebih sihat dan dalam masa yang sama menjana sumber pendapatan sampingan.