Coach Raza

Misi Kurus
Online

7 tahun pengalaman membantu ratusan orang turun berat dengan jayanya.

Misi Kurus Online adalah nama kepada program turun berat coach. Program ini telah membantu ramai orang untuk mencapai berat badan ideal dan tahap kesihatan yang baik. Saya telah melihat ramai orang yang berjaya dalam program ini dan pastinya ia adalah salah satu solusi turun berat yang boleh diterima dan dipercayai khususnya di Malaysia. 

1K+

Peserta MKO

50+

Sesi dikendalikan

10+

Jurulatih yang dilahirkan

7+

Tahun Pengalaman

Fokus kepada perubahan tabiat pemakanan dan mindset klien selama 21 hari. Jika fasa ini anda dapat hadapi, matlamat anda untuk menjadi kurus dan sihat pasti tercapai.

Bagaimana program ini berkesan?

( Hint - ianya mudah! )

Himpunan ebook Percuma Coach

Focus, Matlamat, Kejayaan

Setelah menghabiskan masa yang agak lama dalam bidang jurulatih turun berat dan melihat peluang yang ada, saya akhirnya menyedari bahawa kita hanya perlu membuat keputusan yang tepat untuk berjaya sama ada sekadar turun berat ataupun bersama-sama saya dalam karier sebagai Jurulatih. Ketahui lebih banyak melalui ebook saya.

Kejayaan Klien

Lihat bagaimana coach berjaya membimbing klien untuk turun berat

Dorothy PM, Kota Kinabalu

Percaya Pada Proses

Pada mulanya saya kurang yakin dengan program ini namun coach sering mengingatkan saya bahawa setiap proses akan mengambil masa. Akhirnya saya turun 3 Kg dalam masa sebulan, satu kejayaan buat saya.

Lizawaty, Tenom

Ikut Cakap Coach

Saya telah mengamalkan pelbagai cara untuk turun berat namun semuanya gagal. Hari pertama saya dalam program ini, coach memberitahu bahawa kena ikut cakap coach. Agak mengejutkan namun, ianya berhasil. 

Yasmi, Tenom

Disiplin adalah segalanya

Sebelum ini saya sering melanggar apa yang dilarang makan semasa dalam program. Bulan pertama saya langsung tiada pengurangan berat. Dengan perubahan pada disiplin makan, saya mula turun berat pada bulan kedua.

Apa kata Mereka?

Testimoni daripada mereka yang join team saya sebagai Jurulatih Turun Berat.

Saya mengikuti Program Coach (MKO) 4 tahun yang lalu. Dengan keazaman yang tinggi, saya telah berjaya turun berat lebih daripada 10Kg. Coach memberitahu saya bahawa karier sebagai Jurulatih turun berat boleh mengubah ekonomi saya. Saya pun menjadi sebahagian daripada Team coach dan mengikut pelbagai latihan. Saya mula mendapat income pasif setiap bulan - Terima Kasih Coach Raza!
Coach Rina
Jurulatih Kecergasan
Selepas berjaya turun berat lebih dari 20 Kg 3 tahun lalu, saya mula berjinak-jinak dengan karier sebagai Jurulatih turun berat dengan niat untuk membantu lebih ramai orang menjadi lebih sihat dan ceria. Pendapatan bulanan saya bertambah dan saya gembira dengan kerjaya saya sekarang. "Saya rekomen anda menjadi sebahagian dari Team
Coach Raza!"
Coach Nor'Ain
Ibu kepada 3 orang anak

Bersedia Untuk Mengubah Hidup Anda?